Diari de Campanya: la candidata arenyenca Pat Sil·lah presenta el programa de la CUP

​Ho ha fet en una conversa retransmesa en el compte d'Instagram de La Forja a Arenys de Mar, una organització juvenil de l'esquerra independentista
|

La candidata arenyenca de la CUP, Pat Sil·lah, ha participat en acte de campanya organitzat per la secció local de La Forja a Arenys de Mar, una organització juvenil de l'esquerra independentista. L'acte ha repassat el programa electoral de la CUP així com el context amb què se celebren aquestes eleccions, sobretot per la pandèmia. La conversa s'ha centrat en l'auge de l'extrema dreta, el racisme, la llei d'estrangeria o el milió de persones que no tenen dret a vot en aquestes eleccions. També s'han tractat altres temes, com la proposta per un referèndum d'autodeterminació pel 2025. L'acte s'ha dut a terme a través del compte d'Instagram de La Forja. 


IMG 0251 cou0300piaSil·lah, en l'acte d'aquesta tarda. 


Sil·lah, geògrafa i docent, va ser elegida per la territorial de la CUP Maresme - Barcelonès Nord, juntament amb cinc persones més, per representar la CUP a la candidatura de la demarcació de Barcelona per les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. La CUP es presenta aquest cop en una coalició amb Guanyem Catalunya, entre altres formacions, i la llista la lidera l'exalcadessa de Badalona, Dolors Sabaté.  Sil·lah va ser escollida per l'assemblea local com a candidata número 3 de la llista per a les darreres eleccions municipals. Sil·lah ha estat vinculada a l'AEiG Flos i Calcat o a la Plataforma Antiracista Arenyenca, entre d'altres. A la llista també hi és la regidora de la CUP, Ona Curto, com a suplent número 6.