Baixa la taxa de reproducció de la covid, però hi ha dos grups de La Presentació confinats

Totes les residències arenyenques ja han rebut les dues dosis del vaccí i els bombers, la primera
|

Les dades sobre el risc de contagi de la covid-19 milloren diàriament a Arenys de Mar. Segons les dades publicades pel Departament de Salut, avui dijous, 11 de febrer, la taxa de reproducció de l'epidèmia ja és de 0,73, i baixa significativament respecte de les xifres d'ahir. Aquest indicador serveix per mesurar si l'epidèmia creix -si és per sobre d'1- o decreix. La taxa actual indica que cada contagiat de covid encomana el virus a menys d'una persona.


Captura de Pantalla 2021 02 11 a les 15.19.42


El risc de contagi segueix alt arreu de la comarca. 


Tot i aquestes bones dades, hi ha dos grups de primer de Batxillerat de l'escola La Presentació confinats. Segons ha explicat el regidor de Salut Pública, Josep Antoni López, al programa 'Tot a l'Hora' de Ràdio Arenys, s'han activat els protocols sanitaris després que un alumne i un treballador donessin positius en covid. 


En la seva intervenció radiofònica, López ha confirmat que totes les residències ja han rebut la segona dosi del vaccí, i que estan a l'espera de poder flexibilitzar les mesures d'accés o el règim de visites. També han rebut la primera dosi del vaccí els bombers voluntaris d'Arenys i s'espera que aviat se segueixi amb la policia. López també ha anunciat que l'Ajuntament d'Arenys de Mar farà tests d'antigen a tot el personal -policies, funcionaris o netejadors- que treballin el pròxim diumenge per les eleccions. La prova serà voluntària i es farà dimarts, 16 de febrer. Entre avui i demà es faran les proves als membres de les meses electorals.