​L'Agrupació Fotogràfica d'Arenys exposa 'Fotos de Mercat'

​Disset fotògrafs de l'AFA exposen al mercat municipal fins al 20 de març
|

L'any expositiu de l'Agrupació Fotogràfica d'Arenys de Mar comença amb 'Fotos de Mercat' a l'interior del mercat municipal. Un recorregut amb vint-i-quatre fotografies de disset fotògrafs de l'Agrupació que es podrà visitar del 15 de febrer al 20 de març. El mercat d'Arenys i l'Agrupació Fotogràfica inicien una relació que comença amb aquesta mostra on capten moments d'aquest espai clau i central de la vila. El mercat és un reflex de la història de la vida d'Arenys de Mar, de l'evolució i de la vida quotidiana. Un lloc on no es para mai, conjuntant amb la seva gran bellesa arquitectònica noucentista del mercat projectat als anys vint per l'arquitecte Ignasi Mas i Morell. 


WhatsApp Image 2021 02 17 at 14.00.55



Una mostra fotogràfica on la vida del mercat és l'epicentre expositiu, amb la vida diària de les diferents parades del mercat, de la gent, del dia a dia i de l'activitat incessant que té, del que es pot adquirir, del present, en definitiva de la memòria d'un mercat, en aquest cas el d'Arenys de Mar. Un fidel reflex de la vitalitat d'aquest lloc, però conjuntat amb fotografies en blanc i negre, altres en color, la fotografia del dron convidat de Carlos Cano que deixa una panoràmica espectacular del mercat, i fotografies on capten la pausa que a vegades es pot trobar, també del silenci per passar a d'altres del moviment que trobem en aquest lloc. 


Atureu-vos davant de cadascuna d'aquestes instantànies i podreu gaudir d'aquest lloc emblemàtic de la vila. Trobareu fotografies de: Josep M. Clopés, Montse Coll, Mercè Fugasot, Danilo Galeas, Joan Gorro, Xavier Grabulosa, Alícia Herrero, Vitu Llahí, Albert Lloret, Juanchi Pegoraro, Enric Pera, Anna Pruna, Joan Ripoll, Xavi Salbanyà, Josep M. Saurí, Marina Vidal i l'esmentat anteriorment Carlos Cano.