Víctor Font fa campanya per a les eleccions del Barça a Arenys

​S'ha reunit amb un centenar de socis de la comarca al Teatre Principal on li han pogut adreçar preguntes
|

La campanya electoral per presidir del Futbol Club Barcelona ha arribat a Arenys de Mar. Per a aquestes eleccions, que se celebraran el pròxim 7 de març, la Penya Barça d'Arenys de Mar ha organitzat una trobada amb un dels candidats, Víctor Font, aquest matí de diumenge. La trobada ha tingut lloc a dos quarts d'onze del matí al Teatre Principal i ha durat més d'una hora. El candidat ha estat acompanyat per membres de la seva candidatura com Antoni Bassas, Juli López, Joan Vilà i Antoni Rovira. 


MG 0404a

Foto: Xavi Salbanyà


A l'acte hi han assistit un centenar de persones que han tingut l'oportunitat de fer preguntes. Font, que ha explicat la seva vinculació amb Arenys des dels anys que estiuejava a Caldetes, ha centrat el seu acte de campanya en el vessant econòmica. En aquest sentit, ha parlat de la possibilitat que el Barça es converteixi en una societat anònima, donada la conjuntura financera del club. Entre els seus eixos hi ha també posar el soci al centre del club i apostar per les noves tecnologies. 


MG 0330a                                                                                                      Foto: Xavi Salbanyà


La proposta inicial de la Penya Barça era fer un debat amb els tres candidats, però es va haver de descartar perquè un d'ells va negar-s'hi. De totes maneres, han optat per oferir un espai perquè els candidats puguin explicar el seu projecte i programa electoral. L'acte era obert a tots els socis de la comarca a banda dels 200 membres de la Penya Barça d'Arenys. No es descarta la visita d'algun dels altres candidats a la nostra vila els pròxims dies.


 MG 0334a

                                                                                                           Foto: Xavi Salbanyà