Dos incidents han requerit l'actuació dels bombers a Arenys de Mar

​El despreniment d'una cornisa i l'explosió a l'Òptica Andorrana van generar expectació ciutadana pel desplegament dels bombers
|

Dos incidents van propiciar ahir dissabte, 20 de febrer, l'actuació dels bombers a Arenys de Mar i que van generar expectació ciutadana pel desplegament dels bombers. El primer va ser la caiguda d'un tros de cornisa de l'edifici que fa cantonada entre el carrer de Barcelona i la Riera del Pare Fita, on hi ha el restaurant Bare Nostrum. Els fets van tenir lloc ahir al migdia. Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Maria Pruna, al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, no s'han hagut de lamentar ferits. Aquest despreniment va requerir l'actuació del camió amb escala llarga dels bombers de Mataró. La Policia Local va acordonar la zona. 


Bare nostrum vero martinez

Els bombers de Mataró van dur el camió amb escala llarga. Foto: Vero Marítnez. 


D'altra banda, al vespre hi va haver un ensurt a l'Òptica Andorrana, situada a la cantonada entre el carrer de l'Església i la Riera del Pare Fita. Pels volts de quarts de 8 del vespre, hi va haver una explosió on hi ha el quadre elèctric de l'establiment. Segons ha explicat el cap d'emergències, Carles Pérez, a la mateixa emissora, l'explosió es deu al fet que es va anar acumulant pols d'amoníac a la sala on hi ha el quadre elèctric, que també s'hi guarden productes de neteja. Una petita guspira hauria fet esclatar la concentració, fet que ha provocat danys materials, especialment a la porta. Fins a l'establiment s'hi van desplaçar tres unitats dels bombers i la Policia Local. Tampoc hi ha hagut danys personals. 



Andorrana

L'explosió es va produir a causa de l'acumulació de pols d'amoníac. Foto: Ràdio Arenys.