L'Ajuntament ja té el projecte d'urbanització del rial de les Canalies

​Un cop s'aprovi per ple, s’encarregarà el projecte de reparcel·lació econòmica per tal de saber la quantia que haurà de pagar cada propietari
|

El govern municipal vol aprovar el projecte d'urbanització de la part final del rial de les Canalies al ple del mes de març. L'alcaldessa, Annabel Moreno, ho va anunciar durant el passat ple de febrer, responent a una pregunta del grup municipal del PSC, que va traslladar la preocupació dels veïns. Moreno va recordar que fa un any es va presentar l’avantprojecte als veïns qui van fer les seves aportacions. 


Canalies

S'hi faran actuacions prèvies per mantenir l'asfalt. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar. 


Fa dues setmanes l'Ajuntament va rebre el projecte definitiu, que s’ha presentat a l’oposició. La propera passa serà aprovar-ho per ple i, posteriorment, s’encarregarà el projecte de reparcel·lació econòmica per tal de saber la quantia que haurà de pagar cada propietari. Aquest és un pas necessari perquè l'Ajuntament pugui recepcionar el veïnat fora vila, perquè hi pugui prestar els serveis com en altres zones. 


El regidor de Seguretat, Josep Maria Pruna, va avançar algunes de les actuacions que s’han dut i es duran a terme per millora l’estat del rial, com ara repintar passos de vianants, distribuir l’aparcament dels vehicles per aconseguir una circulació continuada i asfaltar, netejar la zona i cobrir els forats que hi ha a la calçada. La regidora de Medi Ambient, Ona Curto, va explicar que s’ha reforçat la vigilància policial per sancionar aquelles persones que llencen la brossa fora de l’horari establert, tant a la zona de Canalies com a la resta de punts negres. De moment, ja s’han multat a 6 persones.