S'ha mort Rafael Giner a 72 anys

​Empresari de gelats i torrons, va ser president de Club de Futbol Arenys a principis dels anys vuitanta
|

L'empresari gelader Rafael Giner i Sirvent va morir dijous al migdia a 72 anys. A banda de dur el negoci de gelats i torrons amb el seu germà Robert, la Jijoneca, Giner va ser president del Club de Futbol Arenys, igual com ho havia estat el seu pare. Un home treballador enamorat de la vila i de les seves tradicions, sempre que podia donava suport d'una manera o altra a les iniciatives culturals i esportives d'Arenys. Entre altres coses sempre recordaré les ampolles d'orxata de la Jijoneca que feia portar a la ràdio més d'un calorós diumenge d'estiu. Era com manà caigut del cel!


Giner1

Rafael Giner era l'amo conjuntament amb el seu germà de la Jijonenca. 


Vaig poder aprofundir la nostra amistat en la seva època de president del Club de Futbol Arenys, als principis dels anys vuitanta i que sempre mantindré en el meu record i és aquí on vaig poder descobrir en més coneixement de causa la seva bondat i la seva generositat cap als altres. 


Era un home agraït i així ho vaig poder confirmar, una vegada més, en el seu emocionat acomiadament l'any 2006 del qui fou rector durant anys de la nostra vila Mn. Matí Amagat. En definitiva, "el jijonencu" com l'anomenàvem carinyosament i popularment en el món futboler de l'època, era dels que sempre volien sumar i mai restar, dels que abans en dèiem home de club i que ara malauradament quasi no en queden. Era un home amb esperit de servei cap als altres. 


Giner 2

Giner, en el comiat de Mn. Martí Amagat. 


El funeral s'ha celebrat aquest matí a l'església de Santa Maria d'Arenys. Giner estava casat amb Lourdes Turon i era pare de dos fills, en Carles i l'Elisabet. Descansi en pau.