Junts Autisme prepara les Primeres Jornades especialitzades en TEA

​Les ponències que prepara la Fundació, especialitzades en el Trastorn d’Espectre Autista, són previstes pels pròxims 9 i 10 d’abril
|

La Fundació Junts Autisme organitza les Primeres Jornades OnLine especialitzades en TEA.  Les jornades especialitzades en el Trastorn d’Espectre Autista de la fundació són previstes pels pròxims 9 i 10 d’abril i tenen l’objectiu final de millorar la qualitat de vida de les persones amb TEA. La Fundació organitza aquestes jornades amb motiu del Dia Internacional de Conscienciació sobre l'Autisme, que se celebra el pròxim 2 d’abril. Amb aquesta trobada internacional Junts Autisme pretén tractar qüestions relacionades amb el Trastorn d’Espectre Autista des de diferents perspectives: la intervenció, l’educació i la genètica. 


Jornades autisme



Les jornades seran en línia a través de Zoom i van adreçades a qualsevol persona amb interès de conèixer amb més profunditat el TEA. Les conferències comptaran amb ponents de referència com Amaia Hervàs, Angel Carracedo, Silvana Corso, Alex Escolà, Marian Garcia i Anna Amor, que abordaran l’autisme des de diferents perspectives: diagnòstic, genètica, educació, infància, adolescència, vida adulta, entre altres. L'objectiu  és el de millorar la qualitat de vida de les persones amb autisme i les seves famílies.


Entre altres temes, la cita informarà sobre els últims descobriments pel que fa a investigació i coneixement del TEA, servirà per defensar un model d’acompanyament de la persona amb autisme i la seva família durant totes les etapes de la seva vida i per defensar també l’educació inclusiva en l’escola ordinària. Per inscriure-s'hi cal accedir al formulari disponible al web de la Fundació Junts Autisme.