Obert el nou aparcament per a residents al solar de l'antiga caserna

​Dos anys de l'enderroc, s'ha consolidat el mur de can Catarineu i s'hi han instal·lat unes pilones, però falta la senyalització
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ha obert avui divendres al migdia l'aparcament provisional del solar de la caserna de la Guàrdia Civil. L'obertura s'ha efectuat després que els Serveis Tècnics hagin validat l'obra de reforç del mur de can Catarineu. Els pròxims dies s'hi posaran indicacions i informació del sistema que vetllarà per la rotació de llocs (com al solar de l'Escorxador) però s'ha donat preferència a autoritzar la seva utilització. També s'hi instal·larà la senyalització vertical que informarà que podran aparcar els residents d'Arenys de Mar.


Aparcament


L'aparcament s'ha obert aquest migdia. Foto: Annabel Moreno. 


Al maig farà dos anys que la Caserna es va enderrocar i l'obertura de l'aparcament ha hagut d'esperar. Primer, perquè la zona no estava condicionada per aparcar-hi i després perquè la mitgera de can Catarineu no estava assegurada, pel qual s'hi han instal·lat uns travessers. Aquest projecte ha tingut problemes perquè l'empresa que hi feia els treballs va abandonar l'obra. Ara, es negocia la darrera certificació abans de recepcionar-la, en la que empresa i Ajuntament no estan d'acord en si el segon ha de tornar uns diners a la primera. Aquestes darreres setmanes s'han pintat els blocs de formigó "New Jersey" de color groc. Queda pendent instal·lar els topalls de fusta o pneumàtic per als aparcaments i enjardinar la part que toca al pas soterrani.