Obert el termini per demanar beques per l'Escola de Música

​Fins al 13 d'abril ho poden sol·licitar aquells estudiants matriculats que podran optar a un màxim de bonificació del 50%
|

L'Ajuntament d'Arenys de Mar ofereix noves beques per a estudiants de l'Escola de Música Carles G. Vidiella. La Regidoria d'Educació ha obert una nova convocatòria d'aquestes beques per contribuir al pagament del cost mensual de l’aprenentatge musical a la que estiguin matriculats durant el curs 2020-2021. Aquestes beques pretenen permetre una formació cultural a infants i joves més enllà de les capacitats econòmiques de les seves famílies. 


Ema


El concert dels alumnes de l'Escola de Música, l'any passat. Foto: EMA.



La beca s’aplica sobre les quotes mensuals corresponents al servei que presti l’escola municipal de música, el qual reduirà el rebut de cada mes, l'import proporcional a la subvenció anual atorgada. Aquests ajuts econòmics seran com a màxim del 50% de les quotes mensuals de l’escola de música municipal i les matrícules no se subvencionaran. Aquestes van destinades a veïns d'Arenys d'entre 6 i 18 anys que estiguin matriculats a l'Escola de Música. La beca es concedirà amb efectes retroactius des de l’inici del curs escolar, dia 1 d’octubre de 2020.  El termini per presentar sol·licituds acaba el dimarts 13 d'abril de 2021Aquí podeu consultar les bases completes.