Moreno anuncia la construcció de 50 habitatges de lloguer social al Bareu

​L'Ajuntament vol fer una cessió de dret de superfície abans de l'estiu i invertir els 3,5 milions d'euros que té per aquest fi
|

L'alcaldessa d'Arenys de Mar i regidora d'Urbanisme, Annabel Moreno, ha anunciat aquest migdia a 'El Dominical' de Ràdio Arenys que durà a ple la cessió de dret de superfície per a la construcció de 50 habitatges públics de lloguer social. La previsió del govern és que aquest tràmit s'aprovi entre els mesos de maig i juny, per tal que pugui iniciar-se la construcció d'aquests nous blocs de pisos, que estaran situats al rial del Bareu, més amunt de l'escola bressol d'Els Colors. 


DJI 0141aa

Els nous habitatges es construiran més amunt de l'escola bressol Els Colors. 


Moreno, que ha fet balanç del seu quinquenni com a alcaldessa, ha reconegut que l'Habitatge és una de les assignatures pendents del seu govern. Ara fa més de dos anys que es va crear la plaça de tècnic d'habitatge per a un dels tres arquitectes municipals, però la major part d'aquest temps la plaça ha estat desocupada i l'Ajuntament encara no ha invertit els 3,5 milions d'euros que té reservats per a construcció o compra d'habitatge social. Moreno preveu endegar aquest tema abans del final del mandat. 


D'altra banda, a la mateixa zona de Bareu hi ha prevista una nova promoció d'habitatges de compra entre el rial de la Tronqueda i la urbanització les Roses. Tot això ha alertat ja alguns veïns de la part baixa del Bareu, que han recordat els problemes que tenen amb la saturació d'alguns serveis, com ara el clavegueram. Moreno ha respost que el clavegueram de la part baixa es repara constantment i que haurà de ser renovat amb les obres de canalització del rial que es preveu que es facin durant els dos anys vinents.