Un ferit lleu en una baralla al capdamunt de la Riera

Dos homes han entrat a una pastisseria, cantonada amb el carrer Montalt, i han iniciat una discussió amb el propietari a qui haurien ferit amb una navalla
|

Una baralla que ha tingut lloc aquesta tarda al capdamunt de la riera d'Arenys de Mar ha acabat amb un ferit lleu. Els fets han tingut lloc pels volts de les set de la tarda quan dos homes han entrat a una pastisseria, cantonada amb el carrer Montalt, i han iniciat una discussió amb el propietari a qui haurien ferit amb una navalla, segons ell. Segons ha pogut saber L'Agenda, el motiu seria que el propietari de la pastisseria, que és mosso d'esquadra, va escorcollar a dos menors que havien robat a la fleca dins el lavabo i el pare ho ha interpretat com un abús. Segons han explicat testimonis a Ràdio Arenys, els dos homes haurien entrat amb la intenció de passar comptes després que ahir el propietari de l'establiment, que estava fora de servei. 


4430266aaaa

La policia local davant de l'establiment on han tingut lloc els fets. Foto: Ràdio Arenys. 


La baralla hauria continuat fora al carrer fins a un establiment de missatgeria que hi ha més amunt, on el treballador hauria avisat la Policia Local. Mossos d'Esquadra i Policia Local s'han presentat al lloc dels fets. L'home ferit ha estat atès al CAP d'Arenys i els altres dos han quedat retinguts per la policia fins que se'ls ha pres una primera declaració fins que els tornin a cridar per declarar a comissaria.


* Un dels pares dels joves escorcollats, s'ha posat en contacte amb l'Agenda, per explicar la seva versió dels fets. Segons ell, el propietari de la fleca va escorcollar els joves menors d'edat de males maneres i els va fer fora del local suposant que l'intentaven robar. Els joves, però, haurien entrat al lavabo de l'establiment per una urgència fisiològica, segons explica. Els pares van anar ahir al local per tal d'aclarir els fets, però la discussió va anar pujant de to i va acabar amb una baralla. En qualsevol cas, afirma que les possibles ferides del propietari del local no es deuen a cap navalla, sinó a un tall fet amb les bardisses que hi ha a la Riera que fan de mitjana entre la calçada i l'aparcament. 


* Informació actualitzada el 15/04/2021, a les 12:50.