Reobren els Cinemes Arenys després de quatre mesos tancats

​Les 8 sales projectaran les noves estrenes, films premiats als Oscars, però també projectaran films estrenats anteriorment
|

Les 8 sales dels Cinemes Arenys reobren aquesta tarda de divendres, 14 de maig. El passat gener,  la manca de públic, però també la manca d'estrenes que serveixin de revulsiu a la cartellera, van fer decidir cadenes com Ocine -que gestiona els cinemes de la Muvisa- a tancar portes, almenys durant unes setmanes. Després de quatre mesos amb la persiana abaixada, el cinema reprèn l’activitat suprimint l’última sessió per l’obligació d’haver de tancar a les 11 de la nit.


Ciemes

En declaracions a Ràdio Arenys, la gerent d'OCINE Arenys, Mònica Fernández, ha afirmat que afronten la reobertura amb molta illusió després d’aquesta aturada temporal. Afirma que és una bona notícia, no només per l’empresa sinó per la plantilla que podrà retornar als seus llocs de feina. A més, reconeix que tenen "ganes de retrobar-se amb la clientela tot i que recorda que mantindran diverses mesures de seguretat:  com l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic, reducció de l’aforament i sessions limitades.També hi haurà circuits diferenciats d’entrada i sortida, renovació de la ventilació i hi haurà servei de bar".


No obstant això, la reobertura que segueix marcada per la manca d’estrenes per part de les distribuïdores. De totes maneres, OCINE Arenys compta amb últimes estrenes de films guardonats als Oscars de Hollywood. També aposten per tornar a projectar films estrenats anteriorment. Pel que fa a la plantilla, es preveu el retorn dels treballadors de forma progressiva depenent de la resposta del públic. La primera sessió serà a partir de dos quarts de sis de la tarda.