Persecució amb tiroteig a la carrertera Nacional II

El fugitiu s'hauria saltat un control antidrogues a Mataró i la policia l'ha perseguit fins a Arenys de Mar, on ha estat abatut i detingut
|

Espectacular desplegament policial amb la participació dels Mossos d'Esquadra i les Policies Locals de Mataró, Llavaneres, Caldes d'Estrac, Arenys de Mar i Canet de Mar. Els fets han començat a les 12:48 quan l'individu, que conduïa un cotxe de marca Skoda de color gris ha fugit després de donar positiu en drogues durant un control rutinari en la rotonda del Rengle a Mataró.


Immediatament s'han activat els dispositius de les policies locals que van iniciar una persecució per l'N-II on l'individu va fugir conduint de manera temerària. El cotxe ha entrat a Arenys de Mar dirigint-se cap al Rial de Sa Clavella i la zona nord de la població per a tornar a la carretera N-II.

Succes2


Un gran dispositiu policial d'agents locals i de Mossos l'esperava entre Arenys i Canet, enfront del càmping Carlitos. L'individu ha envestit als vehicles policíacs, per la qual cosa els agents han disparat un tir a les rodes però també al conductor, que ha resultat ferit a l'esquena amb orifici de bala d'entrada i sortida. Després ha col·lidit amb el lateral de la via. El ferit ha estat traslladat a l'Hospital de Ca Ruti de Badalona. Un caportal de Mossos d'Esquadra i un sergent de la Policia Local de Mataró són els que han disparat tres trets. Un d'ell ha perforat el ronyó del fugitiu.

L'operatiu ha causat un gran col·lapse circulatori amb retencions de diversos quilòmetres en l'N-II, ja que la Policia, en espera de l'arribada de la Unitat Científica ha impedit el pas de vehicles cap a l'N-II pel que s'ha desviat el trànsit pel centre d'Arenys de Mar.  La carretera N-II ha estat tallada quatre hores entre Arenys i Canet.


Podeu veure el vídeo, ací.