La casa ocupada de l'Hort del Bisbe, desallotjada

​Els veïns temen que els ocupes tornin a ocupar aquesta casa o altres cases del mateix carrer, i per això la Policia augmentarà la vigilància
|

Diverses unitats dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Arenys de Mar han desallotjat la casa del número 77 del carrer de l'Hort del Bisbe, ocupada des de fa anys. En el moment del desallotjament, que era programat per avui a les 11 del matí, la casa ja era desocupada. Els veïns del carrer s'havien queixat diverses vegades al llarg d'aquests anys dels problemes de convivència que els ocupes ocasionaven. 


Habitatgeokupat02ok

Moment del desallotjament. Foto: Ràdio Arenys. 


El domicili presenta ara greus problemes d’higiene i salubritat amb defecacions i restes orgàniques. De fet, els veïns han explicat a Ràdio Arenys que la seva intenció era netejar la casa ells  mateixos per després poder-la tapiar, però que, per la gran quantitat de deixalles i brutícia que té, els han recomanat que sigui una unitat especial de neteja qui ho faci. En aquest sentit, estan preocupats perquè no hi hagi una ocupació de la casa del número 111, del mateix carrer. 


Habitatgeokupatok1

Imatge de l'interior de l'habitatge ocupat. Foto: Ràdio Arenys. 


En aquest sentit, el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Maria Pruna, ha explicat a Ràdio Arenys que durant les dues últimes setmanes s’han avortat diversos intents d’ocupació a altres domicilis. Per això, ha demanat la col·laboració ciutadana per si algú detecta algun moviment estrany i s’avisi a la policia. També ha anunciat una especial vigilància durant les hores vinents perquè no es torni a ocupar la casa del número 77.