Ferran Moré i Ana Belén García fan els primers llocs de la 42a Marxa d'Arenys

En total hi han participat 830 atletes, que s'han dividit en dues categories, la de córrer i la de caminar
|

Aquest matí s'ha celebrat la 42a edició de la Marxa d'Arenys d'11 km amb un recorregut que s'ha transcorregut pels termes municipals dels dos Arenys entre el parc de Lourdes, can Jalpí i el Remei. Amb una participació oficial de 830 inscrits que s'han dividit en dues categories, trail i caminar. En la franja de córrer, hi han participat 530 atletes dels quals 187 femenines i 343 masculins, en la franja de caminar hi havia un total de 300 persones.


 MG 2677

Ferran Moré i Ana Belén García, guanyadors de la Marxa d'Arenys


Novament, l'arenyenc Ferran Moré ha tornat a guanyar la marxa amb una marca de 42′ 15″', seguit de Lluís Sala-Bellsolell amb 44′ 20″', i en tercer lloc Xavier Sánchez amb 44′ 45″' en categoria masculina. En la femenina, ha guanyat Ana Belén García amb un crono de 51′ 43″', seguida d'Isabela Tutoveanu amb 54′ 43″', i en tercer lloc Mariona Molina amb 55′ 50″'.

La marxa s'ha caracteritzat aquest any per les mesures de seguretat sanitàries a causa de la covid, que han obligat que la sortida fos de dotze en dotze amb 10 segons de marge entre dotzenes. L'organització de la marxa ha anat a càrrec de la Penya Apa Anem-hi i Gestport amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i amb el suport de diferents cases comercials. 


Aquí podeu veures més fotos de la marxa http://www.lagenda.cat/albums/view/90232/42ena-marxa-darenys

i aquí podeu comprovar els resultats de la prova cronometrada https://xipgroc.cat/ca/curses/TrailArenys2021/11km/resultats