Interceptats al carrer dos lladres que havien robat i amenaçat de mort una dona a la Riera

​Els detinguts van ser atrapats per empleats de l'establiment on, minuts abans, havien robat i havien amenaçat de mort una noia
|

Els clients d’una de les terrasses de la Riera d’Arenys de Mar van viure dilluns a la tarda una violenta escena amb amenaces de mort i robatori inclòs. Segons que han explicat a L'Agenda els testimonis presencials, els fets van passar quan uns joves estaven amb aspecte de vigilar al voltant de la terrassa. Un d’ells va acostar-se a una dona que estava a la terrassa i li va demanar una cigarreta. La dona li va donar i el jove va marxar. Al cap d’uns minuts, el mateix jove va tornar cap a la noia a demanar-li una altra cigarreta. La dona es va negar recordant-li al jove que ja li havia donat una i que era suficient. En aquell moment, el jove va començar a increpar la noia, amenaçant-la de mort a crits de “te voy a rajar” i advertint-la que si se la trobava sola a la nit pel carrer, se’n recordaria. La noia i els clients que hi havia al costat van quedar astorats pel grau de violència verbal i el to masclista de les amenaces.


IMG 5420 (1)

Els fets van passar dilluns a la tarda en un establiment amb terrassa a la riera d'Arenys.


Mentre es produïa aquest incident, un company del jove que amenaçava la noia, va estirar la bossa de mà d’una altra clienta de la terrassa i tots dos van sortir corrent riera avall perseguits per alguns clients. Els lladres van girar pel carrer de l’Església i un dels empleats del bar va creuar per l’interior del local que també té sortida al carrer Església, i va placar literalment els dos lladres fent-los caure a terra. Els joves interceptats van passar a disposició de la Policia Local que va arribar més tard. Els clients de la terrassa es van mostrar agraïts a l’actuació del personal de l’establiment a l’hora de detenir els lladres.


Segons fonts municipals, els joves van ser identificats, tot i que són coneguts per la policia per les seves reiterades accions delictives, i es troben en llibertat. Es tracta de dos joves majors d’edat extutelats de la Generalitat. Les mateixes fonts recomanen a la dona amenaçada que denunciï aquest assetjament perquè d’aquesta manera se li podria imputar un presumpte delicte de més gravetat.