Una dona passa 45 minuts atrapada dins un ascensor de l’estació d’Arenys

Els bombers van rescatar la usuària després de colpejar l'interior de l'elevador perquè l'escoltessin
|

Una veïna d’Arenys de Mar va quedar atrapada durant tres quarts d’hora a l’interior d’un ascensor de l’estació de tren de la vila. Segons que ha explicat la mateixa afectada al programa El dominical de Ràdio Arenys, divendres 28 de maig a les quatre de la tarda anava a agafar un tren per dirigir-se a Pineda i per canviar d’andana va utilitzar l’elevador perquè la dona té dificultats de mobilitat. Un cop dins, l’ascensor es va espatllar amb la dona dins sense que pogués sortir.


Durant una bona estona va estar prement el timbre de l’alarma de l’ascensor, però sonava molt fluix i ningú l’escoltava. Per això, la dona va començar a colpejar les parets i la porta de l’elevador pensant que amb el soroll algú s’acostaria a rescatar-la. No va ser fins passat una estona que vigilants de l’estació la van sentir i van avisar els bombers.


Renfe 3  xs

Els ascensors de l'estació de tren d'Arenys de Mar. Foto: Xavi Salbanyà.


Finalment, i després de buscar una manera de treure-la, un bomber va aconseguir entrar a l’ascensor i va ajudar la dona a sortir per la part superior ajudada per altres dues persones. L’afectada que ha presentat denúncia davant Renfe, es queixa que els ascensors d’altres estacions del Maresme funcionen bé i que els d’Arenys de Mar donen problemes. Precisament, aquests elevadors estan pensats per persones amb problemes de mobilitat que si queden atrapades tenen més dificultats per sortir.