Juanjo Almansa és elegit secretari territorial del PP a la província de Barcelona

​L'exregidor es proposa començar a treballar per a les pròximes eleccions municipals amb l'objectiu d'aconseguir el màxim nombre de regidors possibles
|

Aquest divendres, 11 de juny, l'exregidor del Partit Popular a Arenys de Mar, Juanjo Almansa, ha estat elegit secretari territorial del partit a la província de Barcelona. El nomenament es va fer en el marc del comitè executiu del partit en l'àmbit provincial que va presidir el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández. Almansa farà equip amb el president provincial i exalcalde de Castelldefels, Manuel Reyes, el secretari general del PP a Barcelona, Josep Tutusaus, i el coordinador general, Xavi Cañigueral. En declaracions a L'Agenda, Almansa s'ha posat com a objectius del seu mandat treballar de cara a les pròximes eleccions municipals del 2023 i "aconseguir el màxim de regidors possibles a la província de Barcelona, per entrar dins dels consistoris i ser decisius en la formació dels diferents governs".


J Almansa2   xs

Juanjo Almansa, les passades eleccions municipals. Foto: Xavi Salbanyà. 


Almansa és llicenciat en Ciències Polítiques i actualment és el president de la secció local del PP a Arenys de Mar. Va ser regidor d'Obres, Serveis Municipals i Esports entre el 2011 i el 2015, amb el pacte entre l'aleshores alcalde de CiU, Estanis Fors, i el PP. Aquest pacte després s'ampliaria, el 2012 amb l'entrada del PSC. Després de les eleccions municipals del 2015, el PP va perdre el segon regidor i Almansa va quedar fora del consistori. Almansa va ser el cap de llista dels populars a les darreres eleccions municipals de 2019, però la divisió del vot amb C's va deixar el PP fora de l'Ajuntament per una trentena de vots. En les passades eleccions al Parlament de Catalunya, va acompanyar a Fernández a la llista per Barcelona en el número 36.