Adif neteja finalment l'aparcament de l'estació d'Arenys

​L'Ajuntament va presentar una queixa la setmana passada per l'estat de deixadesa i brutícia en què es trobava el recinte
|

L'empresa pública d'administració d'infraestructures ferroviàries, Adif, ha netejat l'aparcament de l'estació. Segons va anunciar fa una setmana al programa 'El Dominical' de Ràdio Arenys, l'alcaldessa Annabel Moreno va fer una queixa formal a l'empresa per l'estat en què es trobava l'aparcament de l'estació. Després d'aquest requeriment, l'empresa ha netejat el recinte aquest cap de setmana. 


Estacio3

Les feines de neteja s'han fet aquest cap de setmana. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar. 


L’Ajuntament d’Arenys de Mar ja fa temps que negocia amb Adif la cessió o arranjament d’aquest aparcament que es troba en pèssimes condicions. Ara, arran de la denúncia d’un veí, l’alcaldessa Annabel Moreno va tornar a contactar amb Adif però novament sense èxit. Segons va explicar Moreno al darrer ple municipal, l’empresa estatal autoritzaria l’Ajuntament a entrar al pàrquing i netejar-lo, però no accepta que l’aparcament pugui ser gestionat pel consistori arenyenc per la qual cosa la problemàtica sembla enquistada.


Estacio2

La brossa s'acumulava entre els cotxes i les tanques de l'aparcament. Foto: Ajuntament d'Arenys de Mar.