Lliurament de premis de l'Arenys de Flors 2021

El concurs comptava amb un apartat de balcons, finestres i portals i un altre d'aparadors, que han estat valorats per un jurat i per votació popular
|

Avui diumenge 20 de juny al matí, s'ha fet el lliurament de premis de l'Arenys de Flors 2021 que organitza la regidoria de Cultura. A l'acte, celebrat a la sala Josep Maria Arnau del Centre Cultural Calisay hi han assistit els representants municipals que han lliurat els premis als participants del concurs que es va celebrar el primer cap de setmana de juny.


WhatsApp Image 2021 06 20 at 12.29.33

Els guanyadors dels premis de l'Arenys de Flors 2021. Foto: Enric Pera.


El jurat qualificador ha fet públic el seu veredicte que ha estat el següent:


En l'apartat de balcons, finestres i portals, el primer premi ha estat per a Imma Reinoso Morón del carrer de Sant Joan, 38. El segon premi en aquest apartat ha estat per a Jordi Coll / Grup Mitjanit de la Riera del Pare Fita, 1.  


En l'apartat d'aparadors comercials, el primer premi ha estat per a Albert Massuet Parés de la geladeria Gelats 792, mentre que el segon premi ha estat per a Anna Missé de la Guàrdia, de la botiga Mobles Missé


El jurat popular també ha atorgat un premi a cada categoria que finalment ha estat per Rafel Rodríguez Garcia del carrer de la Torre, 14 i per a Albert Massuet Parés, de Gelats 792.