Pilarín Bayés il·lustrarà la "Petita Història de Sant Roc"

​El Patronat de Sant Roc posa en marxa una campanya de recollida de diners per fer possible l'edició d'aquest llibre amb el suport del comerç local
|

El Patronat de Sant Roc d’Arenys de Mar ha acceptat l’oferta de l’Editorial Mediterrània de publicar “La Petita Història de Sant Roc”, il·lustrat per Pilarín Bayés. Aquest llibre formarà part de la ja extensa col·lecció de “petites històries” de les tradicions més conegudes arreu del país que la il·lustradora vigatana ha publicat al llarg dels anys. Per poder-ho fer, el Patronat de Sant Roc necessita ajuda i per això posa en marxa una campanya de recollida de diners amb la col·laboració del comerç local, que tindrà dues fórmules. És previst que el llibre surti publicat de cara a la campanya de Sant Jordi del 2022.


St roc


D’una banda, hi haurà guardioles vermelles repartides per diversos comerços d’Arenys, on es pot fer l’aportació que cadascú consideri oportuna. Fent això, totes les persones que hi col·laborin, ajudaran a fer aquest conte possible! D’altra banda, a partir del 9 de juliol, diada de Sant Zenon, es podrà comprar per avançat el llibre. Les persones que el vulguin comprar trobaran en aquests mateixos comerços, unes butlletes que podran adquirir per 10 euros. Aquest tiquet es podrà bescanviar pel llibre, un cop aquest surti publicat. El bescanvi es podrà fer de manera física, si el comprador el guarda, o bé accedint al codi QR que portarà associat per guardar-lo de manera digital. Cada persona en pot comprar tants com vulgui!


Inscripcions de macips

Aquesta mitjanit s'obren les inscripcions per fer de macip aquest Sant Roc. Estaran obertes fins al pròxim 24 de juliol i les els interessats ho hauran de fer de forma telemàtica, a través del web  www.macips.cat. La quota d’inscripció és de 15 euros pels macips i 10 pels macipets. En el cas dels macipets les inscripcions seran els dies 17 i 18 de juliol, també de forma en línia.