Estela Rojas segueix imparable a la Copa d'Espanya de Fitness

​L'atleta arenyenca va aconseguir aquest cap de setmana dues segones posicions, en Games Bikini de talla baixa i Bikini júnior, i una tercera en Bikini sènior
|

L’atleta arenyenca del Janes Sports no para de recol·lectar medalles, posicions altes a la classificació i grans resultats. Aquest cap de setmana passat va disputar la 14a edició de la Copa Nacional d’Espanya que es disputava al Palacio de Deportes ‘Elena Benítez’ de Marbella (Màlaga) i de nou va obtenir dos grans resultats.


Image 6487327 (1)

Estela Rojas es va declarar subcampiona d'Europa el passat mes de maig. 


Per un costat, l’atleta arenyenca va sortir a disputar la competició de Bikini júnior, per aconseguir una meritòria segona posició. En aquesta competició porta una primera meitat d'any que no ha parat de tenir grans posicions, sigui en l’àmbit nacional o internacional. Posteriorment també aconseguiria la segona posició al Games Bikini de talla baixa i la tercera al Bikini sènior de talla baixa.


Aquesta cita estava marcada al calendari, ja que era una de les grans competicions d’aquesta primera meitat de l’any i ja toca pensar en la pròxima setmana que competirà al Fitness Sport Games que es realitzarà a Santa Susanna, mateix lloc on va disputar fa poques setmanes l’Europeu. Recordem que fa un parell de setmanes, l’Estela Rojas va viatjar a Luxemburg per disputar la Diamod Cup que es va realitzar a la capital i va obtenir una cinquena plaça al Bikini fitness júnior.