El web de l’AGENDA tanca el primer any amb èxit de visites i usuaris

Durant el darrer any, el portal d'informació ha tingut una mitjana mensual de 26 mil visites i 10 mil usuaris únics, multiplicant per 5 el període anterior
|

El portal de notícies lagenda.cat, que l'Associació d'Informadors d'Arenys (l'AIA) va posar en marxa el juny de l'any passat, ha tancat el primer any de vida amb èxit de visites. Un cop completat l'any en actiu, el web ha rebut de mitjana més de 26 mil visites mensuals que han fet una mitjana de 10 mil usuaris únics. Durant aquest primer any, el web ha tingut pics de visites mensuals que han arribat fins a les 45 mil visites.


Web

El web de lagenda.cat, ara fa un any. 


La posada en marxa del web lagenda.cat, ha significat complementar la informació de la publicació mensual en paper. Els articles del paper també publiquen en format web, durant el primer cap de setmana de mes. Durant la resta del mes també es publiquen altres notícies de força interès ciutadà, com demostren les audiències. També s'han publicat diversos àlbums de fotografies que, com era habitual, han rebut un èxit notable. En aquest sentit, l'AIA agraeix la confiança dels lectors i dels anunciants del web, per fer viable aquest projecte. 


Amb aquesta bona acollida, L'Agenda segueix consolidant la seva posició com a mitjà local d'informació de referència. Pel que fa al nombre d'usuaris, s'han multiplicat per 5 els usuaris únics respecte del mateix període anterior, abans del nou format del web. El nou web està editat en format multiplataforma, s'ha consultat majoritàriament a través del telèfon mòbil, i s'ha pogut fer arreu del món. Si bé, la majoria de lectors són d'Arenys i la rodalia, L'Agenda també es llegeix des dels països més diversos, com els Estats Units, Argentina, Alemanya o França.


AgendaDAUXarxes


Les xarxes socials de la revista també han vist incrementades el seu nombre de seguidors, arribant a 600 seguidors a Twitter i els 1700 a Instagram, mentre que a Facebook ja se superen de llarg els 3.200 seguidors, competint directament amb els mitjans públics com són Ràdio Arenys o el web municipal. Aquest èxit reafirma l'Associació d'Informadors d'Arenys en el seu propòsit de fer de lagenda.cat un mitjà de referència en informació local d'Arenys i la comarca, amb una clara vocació de servei al ciutadà realitzat per voluntaris de manera altruista.