Marta Mitjans, subcampiona d'Espanya sub16 en atletisme

​L’arenyenca va quedar segona en 1.000 metres al Campionat d’Espanya Sub16 que s’han disputat aquest cap de setmana a Lleida
|

L’arenyenca s’acaba de proclamar subcampiona d’Espanya dels 1.000 metres a Lleida en el Campionat d’Espanya Sub16 que s’han disputat aquest cap de setmana a la província catalana, en una final trepidant i decidida per un marge d’un segon.


WhatsApp Image 2021 07 18 at 20.09.05

Marta Mitjans. 


L’atleta del CA Canovelles, que entrena amb la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, arribava amb la millor marca de l’any, amb 2:51.00 realitzada a Lloret de Mar a principis del mes de juliol, deixant enrere la lesió que la va tenir apartada durant uns mesos de la competició. La Marta anava com a una de les màximes favorites per pujar al calaix del pòdium, i així ho va testificar amb la classificació ahir a les semifinals, quedant segona darrere de Maria Alduan, fent una marca de 2:56.44.


Recordem que els 1.000 metres llisos és la seva prova principal, i la tarda de diumenge era moment de la final, una prova amb les millors atletes d’Espanya, amb marques molt semblants i amb possibilitats d’arribar a la part final de la prova molt igualada i competint per medalla a l’esprint final. I així ha sigut, on s’ha vist una final de gran nivell, però amb marques una segons per damunt del temps que portaven a la cita lleidatana. L’arenyenca finalment ha quedat segona, de nou per darrere de l’atleta de Ruizca-Ribera Atlético, Maria Alduan, que ha fet una marca de 2:56.66, i la Marta mitjans ha parat el rellotge amb 2:57.07. El pòdium l’ha completat l’Alícia González del CA Silla. Cinc atletes per a les cinc primeres posicions en menys d’un segon.


WhatsApp Image 2021 07 18 at 20.09.05 (1)


Nova medalla per la Marta mitjans, en un any on no ha parat d’obtenir grans resultats i ara toca preparar noves cites en un calendari atapeït de proves.