Torna el Torneig de futbol ‘Vila d’Arenys’ juvenil que organitza el C.F. Arenys de Mar

Durant quatre dies es podran veure als millors equips del panorama català juvenil, com ara el RCD Espanyol, UE Sant Andreu, Cerdanyola FC, CE Sabadell, CE Europa i UE Cornellà
|

Amb el pas del temps i amb certa lentitud, però donant passets positius, sempre en paral·lel al context sanitari, es torna a una certa normalitat, i en l’àmbit esportiu i concretament a Arenys de Mar, una de les novetats que porta aquest estiu del 2021 i com a pas previ de la festa de Sant Roc, és la disputa del Torneig ‘Vila d’Arenys’ de categoria juvenil Divisió d’Honor que com sempre organitza el Club Futbol Arenys de Mar.


Torneig futbol


Després de no poder organitzar-se l’any 2020, torna amb força i amb un cartell de molt nivell, com sempre ho han fet, ja que durant quatre dies es podran veure als millors equips del panorama català juvenil, com ara el RCD Espanyol, UE Sant Andreu, Cerdanyola FC, CE Sabadell, CE Europa i UE Cornellà.


Sis equips potents, de gran nivell, de joc espectacular i que serveix com a preàmbul de Sant Roc a Arenys de Mar, i com a testimoni d’aquest 46 Torneig ‘Vila d’Arenys’ estarà el Bernat Coll (això si, amb aforament limitat a la graderia), ja que es tracta d’un torneig de primer nivell, dels millors de Catalunya que serveix per a aquests respectius equips continuar amb la preparació de la pretemporada veient de reüll l’inici de la competició de lliga que donarà inici el cap de setmana del 4 i 5 de setembre.


Sis partits que es realitzaran dijous, divendres i dissabte, i els partits per decidir el cinquè i sisè, tercer i quart, i l’esperada final, tindrà lloc el diumenge tarda. Obrirà el torneig aquest mateix dijous un interessant UE Cornellà davant CE Europa. Es tracten d’equips amb dies d’entrenaments ja a les cames i com hem comentat, preparant el debut de lliga d’inici del mes de setembre.


El CF Arenys també és noticia, ja que fa unes setmanes va informar que després de dues temporades, l’equip verd recupera el primer equip masculí per a la temporada 21/22 dirigit per Jordi Torné com a primer entrenador i Joan Majó com a entrenador ajudant.