La captura del moment de Laura Gelats nova exposició al C.C. Calisay

Laura Gelats realitza un viatge mitjançant l’art que es podrà veure a la sala d’exposicions del Centre Cultural Calisay durant aquest mes d’agost
|

L’artista Laura Gelats exposarà a partir del 6 d’agost fins al 29 d’aquest mateix mes l’exposició ‘Urban sketching - capturant el moment’, un recorregut per quaranta obres-dibuixos i set llibretes realitzant un trajecte per indrets característics de diferents viles del Maresme, com ara el mateix Arenys de Mar, també Canet de Mar, Sant Pol i altres espais de la comarca. Un passeig que es podrà descobrir a partir de divendres on plasma la realitat a partir d’un caràcter divers, obert i global, característiques fonamentals d’aquest estil de l'urban sketching.


Image 6483441

Un matí a la Porxada del Mercat Municipal


Es tracta d’un estil contemporani, d’aquest segle XXI, agafant la figura del flâneur que va sorgir al segle XIX però anant a la cerca del dibuix in situ a partir d’una observació directa de la vida urbana, sempre amb la llibreta i les pintures a la motxilla per crear el moment.


El Maresme agafarà tot el protagonista a partir d’aquesta mirada de l’artista establerta a Canet de Mar, on serà molt interessant poder gaudir d’aquestes llibretes artístiques on es combina el dibuix amb tinta permanent i l’aquarella realitzats durant aquests darrers anys. Una altra particularitat molt relacionada amb l’urban sketching, d’aquesta captura de la mirada, de l’ull, del moment, del racó, del present, són les trobades en grup que fan aquests artistes, encara que amb la pandèmia del 2020 es va fer complicat portar a terme aquestes reunions artístiques. I l’altra branca és poder veure la trajectòria via xarxes socials dels artistes, d’aquesta pausa del present, com ara la peça d’un matí al mercat d’Arenys de Mar.


Laura Gelats realitza un viatge mitjançant l’art que es podrà veure a la sala d’exposicions del Centre Cultural Calisay durant aquest mes d’agost tot coincidint amb la festa de Sant Roc a la nostra vila.