​El RCD Espanyol guanya el 46è Trofeu "Vila d'Arenys" de futbol juvenil

El RCD Espanyol ha guanyat la final contra la UE Cornellà per un gol a zero en un partit molt disputat i que els dos equips han pogut fer algun gol més.
|

Després de quatre dies de torneig, el RCD Espanyol ha tornat a guanyar per tercer cop consecutiu el trofeu "Vila d'Arenys" de futbol juvenil en la seva 46a edició. Un trofeu que ha estat molt igualat on hem pogut comprovar que el nivell dels equips ha estat a l'altura habitual del torneig.


 MG 7310


El RCD Espanyol ha arribat a la final gràcies al bon resultat que va fer el primer dia contra la UE St. Andreu que va guanyar per dos gols a zero i al segon dia va empatar a zero amb el Cerdanyola Vallés FC, però va guanyar en la tanda de penals. El segon classificat ha estat la UE Cornellà que ha perdut en la final contra el RCD Espanyol per un gol a zero en un partit molt disputat i que els dos equips han pogut fer algun gol més. La UE Cornellà va encarrilar la final tot guanyant el primer partit dos gols a zero contra el CE Europa i l'empat a zero en el segon partit amb el CE Sabadell.


El partit pel tercer i quart lloc l'ha guanyat el CE Europa per dos gols a un contra la UE St. Andreu. I finalment el Cerdanyola Vallès FC ha guanyat en la tanda de penals contra el CE Sabadell en un partit que havia acabat en empat a dos gols que es jugava la classificació del cinquè i sisè lloc. La novetat d'aquest any ha estat el trofeu al millor porter del torneig Trofeu Enrique Garcia Baena que se l'ha endut el porter de la UE Cornellà, Marc Sanz que ha jugat 135 minuts i no li hi ha mercat cap gol.

 MG 7293

                El Sr. Joaquim Garcia fent el lliurament del trofeu Enrique Garcia Baena al millor porter del torneig Marc Sanz


Cal destacar que aquests quatre dies de futbol juvenil el Bernat Coll ha presentat una bona entrada tot i les restriccions, la majoria seguidors dels equips participants i observadors que s'ha acreditat d’uns quants clubs de renom de la lliga espanyola com el Villareal, Betis, Alaves, Osasuna, Real Madrid, Girona i Barça. A partir d'ara mateix CF Arenys ja es posa en marxa per organitzar el 47è Torneig Vila d'Arenys que se celebrarà en principi els dies 11,12, 13 i 14 d'agost del 2020 i com a novetat també ha anunciat l'organització del primer torneig de St. Roc femení pels dies 18,19 i 20 d'agost del 2022. 


Més Imatges del torneig aquí.