​El primer equip masculí del Sinera United, el primer a començar la pretemporada

​Aquesta tarda de dissabte, s'enfronta en un partit amistós contra l'Atlètic Club Sant Pol en una temporada on buscarà l'ascens a Segona Catalana
|

Una vegada passat Sant Roc, per a algunes entitats esportives de la vila reprenen la seva activitat, i la primera que inicia aquesta preparació és el primer equip masculí del Sinera United que ho fa va fer el passat dimecres 18 d’agost, un equip amb importants novetats respecte al de la temporada 2020-21.


Aquesta primera plantilla ja comencen a escalfar motors, a calçar-se les botes i comença una temporada marcada per la illusió amb un projecte totalment renovat, tancant una etapa magnífica dirigida per Kevin Vicente, que va aconseguir un ascens a Tercera Catalana i va consolidar aquest primer equip del Sinera United.


IMG 5154

El Sinera United en un partit de l'any passat. 


Ara és moment de pensar i començar aquesta temporada 21-22 amb la gran novetat de la figura de l’entrenador. Al capdavant del primer equip del Sinera United estarà Josep Zaragoza, acompanyat per Jordi Maymí com a segon entrenador, a més de David Matas com a preparador físic, David López com a assistent i Pere Fortes com a delegat.


Un staff important, amb un entrenador amb experiència, amb moltes ganes, on cada figura dins d’aquest cos tècnic tindrà el seu rol, a més d’incorporar el vídeo i l’scouting, i amb l’objectiu de començar bé l’inici de lliga i arribar a la part final de la temporada amb opcions de buscar l’ascens a Segona Catalana.


Aquesta setmana ha començat el treball, amb la pretemporada tancada en forma d’amistosos, el primer, avui dissabte 21 a les 17 de la tarda davant AT. C. Sant Pol al Bernat Coll, on es podrà veure la incorporació de ‘Gorgo’ Almirón com a central que donarà solvència i maduresa, amb molta experiència en categories altes, i perfilant aquesta plantilla amb algun fitxatge més per millorar-la. Però aquesta plantilla tenen com a denominador en comú trobar que gairebé tots els jugadors són d’Arenys de Mar, una de les línies del club, formar i fer millor jugadors i jugadores de la casa.


WhatsApp Image 2021 08 19 at 19.33.38

El Sinera United en un entrenament de pretemporada. 


A més, un dels aspectes claus d’aquest primer equip del Sinera Unites serà el treball amb la base. Primer amb la creació de l’equip filial, que competirà a Quarta Catalana, dirigits per Jordi Gallardo i Adri Escani, amb una plantilla molt jove que tingui gran connexió amb el primer equip, i tot aquest treball conjunt també entrarà l’equip juvenil, amb jugadors molt interessants i molt joves que van ser campions de lliga en categoria cadet.


L’equip de Josep Zaragoza debutarà en lliga a casa de la Fundació Esportiva Montgat el diumenge 3 d’octubre, i al Bernat Coll ho faran a la jornada dos contra Masnou At. El primer equip del Sinera United es troba enquadrat al grup 4, amb gairebé la totalitat de clubs del Maresme.