Arnau Padrós, acreditat per ser àrbitre internacional de bàsquet

​L'arenyenc va començar a xiular partits de bàsquet amb 18 anys i al juny va celebrar els seus 100 primers partits arbitrats a la Lliga ACB de bàsquet
|

L'àrbitre Arnau Padrós Feliu (Arenys de Mar, 1987) va ser acreditat aquest dissabte, 21 d'agost, com a àrbitre internacional per la Federació Internacional de Bàsquet. Aquest organisme, amb seu a Suïssa, va publicar la llista de comissionats i àrbitres provinents de la federació espanyola, que podran intervenir en partits internacionals fins al 2023. Padrós ha obtingut la llicència per poder xiular partits internacionals tant d'equips masculins com femenins. 


Arnau padros

L'àrbitre arenyenc, Arnau Padrós. Foto: Xavi Salbanyà. 


Aquest nomenament se suma al fet que, el passat mes de juny, Padrós va xiular el seu partit número 100 a la Lliga ACB, la màxima del bàsquet espanyol i considerada per a molts com la millor lliga domèstica del bàsquet europeu.  El col·legiat arenyenc, ara establert a Tarragona, va xiular la seva trobada número 100 en la màxima categoria nacional de bàsquet dijous passat. Va ser un partit Joventut-Andorra que va acabar amb victòria dels locals (99-92).


Padrós va començar a xiular amb 18 anys després d'una xerrada amb el seu entrenador que va derivar en la que és la seva passió. El partit centenari es va disputar en el Pavelló Olímpic de Badalona, un lloc que ja era especial per al col·legiat i que a partir d'ara encara ho serà més. Allí va xiular el seu primer partit amb 18 anys en minibàsquet, el seu primer partit ACB, un matx Joventut-Barça.