Impressionant fuita d'aigua a la Riera del Pare Fita

El vídeo mostra com l'aigua va aixecar les lloses de la vorera i SOREA ja treballa per restablir el servei d'abastiment de la zona aquest migdia
|

Aquesta passada nit ha tingut lloc una fuita important d'aigua en la canonada que passa per costat esquerre de la Riera del Pare Fita, d'Arenys de Mar. Pels volts de les 1 de la nit, centenars de litres d'aigua van aixecar les lloses de la vorera de davant del número 24 d'aquest tram de la Riera. 


Aigua2

La fuita va tenir lloc pels volts de la 1 de la nit. 


El servei municipal d'aigües, a través de la seva concessionària SOREA, ja treballa per restablir el servei. Primer es va acordonar la zona, per evitar danys. S'han retirat les lloses i s'ha procedit a reparar la canonada averiada. És previst que aquest torni a la normalitat a partir de la 1 del migdia.


Aigua

Els operaris de SOREA treballen per restablir el servei. Foto: Núria Serra. 


Podeu veure el vídeo de la fuita, ací. 



Informació ampliada a les 17 h:  

Avaria arreglada. Ha afectat la Riera i el Pla dels Frares. Demà duran la sorra i material per arreglar paviment i la vorera. Gràcies a les indicacions d’un veí, se sospita que també hi ha pèrdua d’aigua per una altra banda propera a la zona, així que demà també faran reparació. ‬Així mateix, han tornat a tallar aigua per a reparar l'escomesa que es va rebentar. Es preveu el restabliment de l’aigua d’aquí a poca estona.