​Dídac Plana disputarà el Mundial de Futbol Sala de Lituània

​El campionat se celebrarà del 12 de setembre al 3 d’octubre i la selecció espanyola jugarà el primer partit contra la selecció del Paraguai
|

El porter arenyenc Dídac Plana és un dels setze seleccionats per la selecció espanyola que disputarà la Copa Mundial de Futbol Sala de la FIFA que se celebrarà del 12 de setembre al 3 d’octubre a Lituània. El jugador del FC Barcelona, que va renovar fa unes setmanes el contracte amb l’equip blaugrana fins al 2024, és un dels tres porters convocats pel seleccionador Federico Valverde, juntament amb Jesús Herrero de l’Inter Movistar i Juanjo del Pozo Múrcia. Tres porters de màximes garanties juntament amb un roster potent amb el clar objectiu de guanyar el màxim campionat per seleccions del món i poder alçar el tercer mundial de la història d’Espanya.


E95ZAdNXIAU5eTa

El porter arenyenc Dídac Plana.


La selecció espanyola, concentrada a la Ciutat Esportiva de Las Rozas (Madrid) des d’inicis del mes d’agost han jugat quatre amistosos amb un balanç de tres victòries (dues davant Uzbekistan i una davant Vietnam) i un empat davant l’actual campiona del món el 2016, Argentina. D’aquí a uns dies viatjaran a Lituània per finalitzar la preparació i començar el Mundial el 14 de setembre davant del Paraguai. Dídac Plana i la selecció es troben enquadrats al grup E on també jugaran contra el Japó i Angola.



Cinc anys sense Mundial de futbol sala però amb els mateixos favorits de sempre, ja que la selecció espanyola serà una de les favorites per guanyar el 3 d’octubre, però hi ha altres països com ara la del Brasil, l'Argentina, Portugal o Rússia que portaran una llista definitiva de jugadors de màximes garanties. Dídac Plana, després de la gran temporada realitzada a la 20/21, ara fa setmanes que solament pensa en aquesta competició, i una vegada finalitzi ja s’incorporà a les ordres del nou entrenador del FC Barcelona, Jesús Velasco.