Dos helicòpters van actuar dissabte passat a Arenys de Munt per urgències mèdiques

​Es tractarva de dues operacions diferents: una ciclista ferida greument a Collsacreu i per una persona que havia perdut el coneixement
|

Dos helicòpters van haver d'actuar dissabte passat al migdia a Arenys de Munt per motius mèdics. L'actuació dels equips aeris va cridar l'atenció de diversos veïns. Segons avança Ràdio Arenys de Munt, es va tractar de dues operacions diferents per a rescatar gent ferida, però que eren casos diferenciats. El primer per una ciclista ferida greument a Collsacreu i l'altra per una persona que havia perdut el coneixement. 


HeliAM

El primer helicòpter a Collsacreu. Foto: Ràdio Arenys de Munt. 


La ciclista va patir una caiguda en una pista forestal de la urbanització i va haver de ser traslladada en helicòpter a l’Hospital de Mataró. Els bombers rebre l’avís de l’accident prop de les 12 del migdia d’aquest dissabte, dia 4 de setembre. Una dona que circulava en bicicleta havia patit una caiguda en una pista forestal ubicada en el terme municipal d’Arenys de Munt, en concret als afores de la urbanització Collsacreu. La dona havia patit ferides greus, ja que arran de la caiguda se li havia clavat el manillar de la bicicleta a la pelvis i li havia causat una ferida per incisió profunda. 


HeliAM2

El segon helicòpter al camp de futbol. Foto: Ràdio Arenys de Munt. 


Al lloc dels fets s’hi van traslladar tres dotacions terrestres i un helicòpter del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), que van ser els encarregats de fer el salvament de la dona. Finalment la víctima va ser evacuada en helicòpter fins a l’Hospital de Mataró, on es recupera de les ferides patides per la caiguda. D'altra banda, un altre helicòpter mèdic va aterrar dissabte al Camp de futbol per intentar reanimar un veí de la zona, que havia perdut el coneixement, però no van poder fer res per salvar-li la vida.