Tres alumnes arenyenques reben la Distinció PAU de la Generalitat

Sara Molló de la Presentació i Jana Jordana i Bet Pujol de l'Institut van obtenir una de les setze millors notes de la darrera selectivitat
|

Aquest dimarts, 14 de setembre, es va celebrar al Palau de Pedralbes de Barcelona l'acte de lliurament de les distincions per les Proves d'Accés a la Universitat (PAU). Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les Distincions PAU per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç dels alumnes de Catalunya que fan la prova. La Distinció PAU es concedeix als alumnes de Catalunya que en la convocatòria ordinària han obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU.


En aquesta ocasió, la consellera del Departament de Recerca i Universitats, Gemma Geis, va entregar del diploma de les 16 millors notes de la selectivitat l'alumna del Col·legi la Presentació, Sara Molló. Aquest és el moment en què Sara Molló va rebre el seu diploma, en un acte reduït.



També van recollir aquest reconeixement les alumnes de l'Institut Tres Turons, Jana Jordana i Bet Pujol. D'altra banda, a la Presentació hi ha hagut set mencions per tenir més d'un nou a les PAU. En aquest cas, han estat per a Marina Fors, Sergi Marsol, Esther Martín, Laia Martínez, Marta Medina i Joan Vidal, que ho van seguir en línia.