El Sinera United organitza el primer Torneig Sinera Women’s Cup

​8 conjunts catalans competiran aquest pròxim dissabte en aquest primer torneig de futbol femení en dues categories aleví i cadet
|

Aquest pròxim dissabte, 2 d’octubre, el camp de futbol Bernat Coll d’Arenys de Mar s’omplirà per veure el primer Torneig Sinera Women’s Cup Iscat Maresme que organitza el Sinera United. Aquest torneig es farà amb dues categories diferents dins del mateix dia. Per un costat dissabte al matí serà el moment de la categoria aleví, amb vuit equips de Catalunya; I a la tarda serà torn de les cadets, també amb la participació de vuit conjunts catalans. Tant en una com en l’altre, l’equip amfitrió del Sinera United participarà amb el seu respectiu equip de les categories esmentades.


Image 6487327


Torneig que tindrà equips punters del panorama del futbol com el FC Barcelona, el RCD Espanyol o el Girona entre d’altres. Una competició de pretemporada, però que volen que esdevingui des del Sinera United un torneig reconegut dins d’aquestes dates i per part de l’entitat arenyenca, amb el seu coordinador femení Marc Campeny, tenen una gran il·lusió per la disputa d’aquesta primera edició.


Una Women’s Cup preparada fa temps, amb moltes ganes, amb setze equips que farà del Bernat Coll epicentre del futbol femení el dissabte vinent. A més, amb aquest dia ple de partits, l’agenda es complementa amb actuacions culturals entre els diferents matxs.