​Estela Rojas seleccionada per representar Espanya al Mundial de fitness

​L'atleta del Janes Sport participarà en el certamen Mundial IFBB 2021 que se celebrarà entre el 3 i el 8 de novembre a Santa Susanna
|

L’atleta arenyenca Estela Rojas no para de donar notícies positives gràcies al seu treball i també al seu esforç. Ara és notícia perquè ha estat seleccionada per Espanya per al Mundial IFBB 2021 que es realitzarà entre el 3 i el 8 de novembre a Santa Susanna. Després del procés de selecció per part del cos tècnic de la selecció espanyola, l’atleta del Janes Sport d’Arenys de Mar, representarà a Espanya en la seva categoria de Junior women Bikini, juntament amb l’atleta Andrea Tojeiro, que seran les dues espanyoles participants dins de Bikini Júnior. En total aniran vint atletes espanyols en diferents categories a la gran cita que és el Mundial IFBB que es realitzarà tan a prop d’Arenys.


WhatsApp Image 2021 10 13 at 19.04.04 (2)

Estela Rojas es va declarar subcampiona d'Europa el passat mes de maig. 


Amb el pas del temps, Estela Rojas no para d’obtenir grans resultats, de classificar en molt bones posicions, d’ampliar al seu ja extens palmarès i aquesta selecció per al Mundial és el treball realitzat durant tot aquest temps. Cal no oblidar que fa poques setmanes va obtenir un Top-4 en l’Arnold Sports Festival realitzat a la ciutat andalusa de Sevilla, i més recentment una meritòria segona plaça a la Diamond Cup Rafael Vera Classic realitzada a Marbella. La d’Arenys hi participarà concretament el diumenge 7 de novembre, moment on tornarà a lluitar per aquestes posicions d’honor que tan acostumada està. Ara serà moment de continuar amb tots aquests entrenaments per arribar en les millors condicions possibles a la gran cita mundialista.