El Club Rem Arenys ha organitzat la tercera regata de llarga distància de llagut

|

El Club Rem Arenys juntament amb la Federació Catalana de Rem ha organitzat aquest diumenge davant de la platja de la Picòrdia d’Arenys de Mar la tercera regata de la lliga de llarga distància llagut català amb la participació dels dos equips de categoria veterà del Club Rem Arenys.


Rem


Les primeres embarcacions han sortit a l’aigua de bon matí i ho ha fet, en primer lloc, la categoria veterana femenina, que havien de recórrer quatre mil metres i victòria final per les arenyenques que han fet mantenir la segona posició a la general. Gran regata i treball en equip la realitzada per la tripulació de l’equip veterà femení, que es compon d’una tripulació de vuit més timoner. La participació ha estat de nou clubs.


Pel que fa a la categoria masculina, el Club Rem Arenys ha ocupat la setena posició final amb una participació d’onze equips. Posteriorment, s’han realitzat les regates absolutes femenines amb quatre clubs i la masculina amb cinc que també havien de recórrer una distància de quatre mil metres. En total han participat en la platja de la Picòrdia un total de dotze clubs vinguts de tota Catalunya que ha omplert de gent i esportistes aquest espai d’Arenys de Mar.