El Museu d'Arenys s'integra a la Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya

​La nova xarxa es va presentar ahir al Museu de Ciències Naturals de Barcelona i integra deu equipaments d'arreu del país
|

El Museu d’Arenys de Mar és un dels deu equipaments museístics que integra la nova Xarxa de Museus de Ciències Naturals de Catalunya. La xarxa es va presentar ahir al Museu de Ciències de Barcelona amb la presència de la consellera de Cultura Natàlia Garriga i entre d’altres de la directora del Museu d’Arenys, Neus Ribas, i del regidor de Cultura, Josep M. Pruna.


Image 6483441


Aquesta nova Xarxa de Museus de Ciències Naturals engloba a deu museus catalans que entre tots custodien un patrimoni de més de 3.800.000 exemplars de geologia, paleontologia, botànica i zoologia. A més, connecten temàticament creant una xarxa i un recorregut els equipaments de tot el país, anant del Museu d’Alcover, al Museu Darder de Banyoles, amb parada per exemple al Museu de Ciències Naturals de Granollers.


Image 6483441 (1)


Història natural i ciències naturals per la protecció i difusió del patrimoni natural, formació i dinamització territorial del patrimoni així com la realització d’exposicions itinerants i donar suport a exposicions temporals com ‘El futur ja és aquí! La nova societat dels metalls’ del Museu Mollfulleda de Mineralogia d’Arenys de Mar.