Els Àngels Guardians tornen a repartir regals als nens del Maricel

L'activitat que s'ha fet al centre també ha comptat amb l' actuació d’un mag, una passejada en moto per als nens i una xocolatada
|

L’Associació Motorista Àngels Guardians ha tornat aquest any a repartir joguines i alegria entre els nens del centre residencial d'acció educativa “Maricel”. L'activitat es va dur a terme aquest passat cap de setmana. L’activitat per als nens ha consistit en una actuació d’un mag, i la tradicional passejada en moto per als nens, en un circuit controlat en els carrers del voltant del centre. En aquest sentit, els nens portaven casc infantil homologat. Finalment, s’ha fet l’entrega de joguines als nens. 


WhatsApp Image 2021 12 12 at 6.19.13 PM


Aquesta activitat es duu a terme des de l’any 2005. Tot i això, per precaució aquest any s’ha restringit la presència a només 20 motocicletes. En anteriors edicions, normalment eren entre 40 i 50 motocicletes.  Aquest any, l’Agrupació Motera catalana (AMC), s’ha encarregat de fer la xocolatada per als nens. També s'ha comptat amb presència de representants de l’Associació Motera Protecció Infantil Contra l’Abús (PICA) i del Moto Club Bikers Against Children Abuse (BACA), l'Associació Bikers Solidaris Santako, l’Associació Motera Sea of Riders, i la col·laboració del gimnàs Blue Coast.


WhatsApp Image 2021 12 12 at 6.19.14 PM