​Denuncien una brutal agressió per part d'un jugador del Club d'Hoquei Arenys

​Els fets es van produir dissabte en el partit que enfrontava els arenyencs i el Club Vilassar Hoquei
|

El Club Vilassar Hoquei ha denunciat una brutal agressió patida per un dels seus jugadors, en un partit jugat dissabte passat contra el Club d'Hoquei Arenys de Mar. La imatge del jugador agredit, compartida pel mateix club, mostra el jugador amb importants ferides i contusions a la cara. Segons ha explicat el club vilassarenc en un comunicat, els fets es van produir durant la celebració del partit de Tercera Catalana. Pau, el jugador objecte de l'agressió per un membre de l'equip rival, va patir ferides de consideració al nas. 


Vilassar 11 1280x644

El jugador del Vilassar agredit. Foto: Club Vilassar Hoquei. 


El Club Vilassar Hoquei ha reclamat que la Federació Catalana d'Hoquei actuï en un cas com aquest on s'ha produït "una agressió deliberada sense cap sentit ni cap acció del joc". En el comunicat, asseguren que la violència "no es pot permetre mai", i menys en un esport "on els valors de la solidaritat i el respecte pel contrari han de prevaldre sobre qualsevol cosa". El Club d'Hoquei Arenys de Mar s'ha expressat a través de les xarxes socials, on han "lamentat profundament l'incident succeït". Asseguren que "és la primera vegada que ens trobem en una situació semblant" i que "no acceptem ni tolerarem cap mena de violència". 


A banda, segons informa El Capgròs, des del Club Vilassar Hoquei han apuntat que l'entitat arenyenca va contactar amb ells per preguntar pel jugador i "expressar el seu total rebuig a l'agressió i a la violència". Segons ha transcendit a través de les xarxes socials, l'agressió s'hauria produït després de diverses provocacions per part dels jugadors del Vilassar. A hores d'ara es desconeixen les mesures que prendrà la Federació, i també les que pugui prendre el club arenyenc en l'àmbit intern.