Danilo Galeas guanya la Lliga Social 2021 de l'Agrupació Fotogràfica

​Juan Carlos Reigosa, Marta Pont i Alícia Herrero també van aconseguir les primeres poscions tant en la classificació de la Lliga com en la categoria popular
|

Fa uns dies, l’Agrupació Fotogràfica d’Arenys de Mar va poder fer el tradicional lliurament de premis de la Lliga Social 2021. A més, va fer un brindis amb els socis de l’AFA i sobretot tenir un retrobament dins d’aquest temps que toca viure i de la treva que ha donat el virus. Danilo Galeas, Juan Carlos Reigosa i Marta Pont van ser les tres primeres posicions de la Lliga Social, i de nou Danilo Galeas, Alícia Herrero i Marta Pont van ser reconeguts a la categoria popular. El premi Totxo va anar a parar a Vitu Llahí. Tots ells van poder rebre els trofeus en forma de càmera de fusta creats per Miquel Rodríguez.


27LLIGA AFA 013

fotos: Juanchi Pegoraro


L’altre punt de la jornada va ser el reconeixement per part dels socis a Enric Pera pels seus deu anys al capdavant de l’Agrupació. L'agrupació arenyenca ha tingut un any 2021 ple de treballs expositius, començant per l’exposició que es va dur a terme al febrer al Mercat Municipal amb fotografies del mercat, per veure els diferents recorreguts de la Lliga Social. La mostra tenia temàtiques com l’arquitectura, la profunditat de camp, la llum artificial, el concepte de les siluetes, la llarga expansió o l’última de temàtica lliure. A més, es va fer ‘Recordant l’obra Fotogràfica d’en Joan Torrentó i Maresma’ o l’exposició a la sala del Calisay sobre els Rials d’Arenys de Mar. Les últimes de l’any han sigut ‘En pràctiques 2021’ i ‘Superherois’.

 01