Per Nadal, compra al comerç local

​La campanya comercial de Nadal preveu diverses accions per incentivar la compra d'aquestes properes setmanes al comerç de proximitat
|

La campanya 'Per Nadal, compra al comerç local' ja és visible al carrer i d'una manera més directa a l'entrada del centenar d'establiments comercials que hi participen fent difusió del missatge i les accions que l'acompanyen. Una campanya impulsada des de la Unió de Botiguers i Comerciants d'Arenys (UBICA) i l'Àrea de Promoció Econòmica. Entre aquests premis, hi ha dos vals de 500 euros. 


Pernadal 1 1024x555


Un any en què des de la UBICA han variat el format i s’ha optat per distribuir butlletes de ‘Rasca i Guanya’ entre els clients que facin una compra superior a 20 euros. A diferència d’altres edicions, es podrà bescanviar el premi durant aquests dies de Nadal. La campanya comercial de Nadal preveu diverses accions per incentivar la compra d'aquestes properes setmanes al comerç de proximitat; tant dels regals de les dates assenyalades de Nadal i Reis com tots els aliments i begudes que acompanyen les taules d'aquestes diades.


Troba els premis amagats al rasca

Els seixanta establiments associats a la UBICA i una trentena més de no adherits reparteixen butlletes del Rasca i guanya' amb 3500 euros en premis. Per cada compra superior a 20€ el comerç ofereix una butlleta de "rasca i guanya" i només cal fer l'acció per sabersi s'ha aconseguit un dels premis:

  • 2 premis únics de 500€ en xecs regal Ubica per gastar al comerç
  • 60 premis de 30€ en xecs regal Ubica per gastar al comerç
  • 1 experiència amb nit d’hotel o hostal d’Arenys valorada en 100€
  • 10 menús de restaurants participants valorats en 20€
  • 1.000 bosses de nanses per anar comprar al Comerç d’Arenys



La promoció és per majors de 18 anys i a totalitat dels premis s’haurà de bescanviar en qualsevol comerç associat a la Ubica abans del 31-01-2022


El Mercat Municipal, també a punt per Nadal

Els partadistes del Mercat Municipal han optat per un sorteig amb vals de regal que es podran bescanviar a les mateixes parades del mercat municipal. Les butlletes es repartiran fins al pròxim 31 de desembre. El pessebre municipal, confeccionat pels mateixos paradistes, ja es pot visitar a la zona central de l'equipament.