Thaïs Pérez, subcampiona d’Europa sub17 d'hoquei patins

​El Club Hoquei Mataró va perdre la final davant HCP Plegamans per 3 a 0, en la setena edició del torneig internacional disputat a Luso (Portugal)
|

La jugadora d'hoquei patins arenyenca Thaïs Pérez es va proclamar aquest passat cap de setmana subcampiona d’Europa sub17 amb el seu equip Club Hoquei Mataró. El CH Mataró va perdre la final davant HCP Plegamans per 3 a 0, en la setena edició del torneig internacional de màxim nivell disputat a Luso (Portugal).

CH Mataro SP com OVF PT 1133

Una primera fase immaculada, amb tres victòries i cap derrota, quedant en primera posició per davant del Team Azzurre italià, el BBR de França i l’AP Aveiro de Portugal. L’equip que dirigeix Sergi Coll ha comptat amb la participació en tots els partits de l’esportista arenyenca i ficant un gol al primer partit de la competició. A més, es va plantar a semifinals on van empatar en el temps reglamentari per 3-3 davant Observar e Validar Futuro de Portugal, guanyant a la pròrroga l’equip del Maresme ficant un gol que donava la classificació per la final.

FG dMf2X0AIQM4I

Una final trepidant, igualada i disputada, on Mataró volia revalidar el títol aconseguit l’any 2019, davant l’equip vallesà que va marcar tots tres gols a la segona part. Thais Pérez segueix assolint èxits, tot i que considera que el resultat final no és un reflex de com va anar el partit. Aquesta vegada un subcampionat europeu, i ara ja pensa en la competició de lliga que vindrà després de