El pessebre municipal, emmarcat

​Es podrà veure fins al 6 de gener a la sala d’exposicions del Centre Cultural Calisay
|

Nadal a Arenys de Mar és sinònim de tenir diferents focus i diversos moments. Un d’ells és el pessebre que cada any s’organitza i que es podrà veure fins al 6 de gener amb la novetat que torna a realitzar-se a la sala d’exposicions del Centre Cultural Calisay. En aquesta ocasió amb un text a l’entrada de Santi Artigas que va escriure fa un temps que dona la benvinguda al visitant.


Image 50428929


Encara a la memòria queda el creat l’any 2020 al pati del mateix espai amb una iconografia i un muntatge molt marcat amb els moments que s’estaven vivint. Ara la mirada s’anirà de nou a escenes tradicionals conegudes del pessebre, però amb un punt actual, de present, de postals nadalenques tot emmarcant-les literalment perquè cadascú pugui fer la seva història molt en paral·lel a les xarxes socials i el seu contingut. 


Image 67154177


Diferents escenes característiques al centre de la sala, amb un punt de Magritte i els marcs que marquen l’escena, on també es podrà veure un diorama de Miquel Vila cedit a l’Ajuntament per la seva família.