Nadal, un altre cop amb restriccions

​La revista L'Agenda desitja un Bon Nadal als seus lectors i anunciants
|

La revista L'Agenda desitja un Bon Nadal als seus lectors i anunciants, esperant, que malgrat les restriccions a causa de la pandèmia, tots puguem celebrar aquestes dates assenyalades el millor possible. Aquest Nadal a Arenys de Mar, torna el toc de queda i les reunions limitades. Ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va avalar la petició de la Generalitat d’aplicar el confinament nocturn i la limitació de les trobades socials a 10 persones. Per tant, queda prohibida la circulació de persones a la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada. Arenys de Mar és un dels municipis que compleix amb els criteris establerts per la Generalitat perquè té més de 10.000 habitants i una incidència acumulada de més de 250 casos per cada 100.000 habitants. A Arenys de Munt no s'aplica el toc de queda. 


WhatsApp Image 2020 12 06 at 20.55.31



A banda del confinament nocturn,  trobades familiars podran ser amb màxim 10 de persones. És important seguir recomanacions com: utilitzar sempre la mascareta, rentar-se les mans amb regularitat i mantenir la distància de seguretat. També es redueix l’aforament al 70% a les cerimònies religioses i es tanca de l'oci nocturn i la recuperació de les limitacions d'aforament, del 50% als interiors de bars i restaurants i del 70% en teatres, cinemes i altres activitats culturals, comerços, gimnasos i competicions esportives.


A partir d'avui la màscara torna a ser obligatòria a l'exterior. Aquesta és la mesura que ha anunciat el president espanyol, Pedro Sánchez, després de la conferència amb els presidents autonòmics. La normativa tindrà excepcions i no serà obligatòria mentre fem esport o en un entorn natural obert i estem sols, amb la bombolla de convivència o a més d’un metre i mig d’altres persones.