Nadal, un altre cop amb restriccions

​La revista L'Agenda desitja un Bon Nadal als seus lectors i anunciants
|

La revista L'Agenda desitja un Bon Nadal als seus lectors i anunciants, esperant, que malgrat les restriccions a causa de la pandèmia, tots puguem celebrar aquestes dates assenyalades el millor possible. Aquest Nadal a Arenys de Mar, torna el toc de queda i les reunions limitades. Ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va avalar la petició de la Generalitat d’aplicar el confinament nocturn i la limitació de les trobades socials a 10 persones. Per tant, queda prohibida la circulació de persones a la via pública entre la 1 i les 6 de la matinada. Arenys de Mar és un dels municipis que compleix amb els criteris establerts per la Generalitat perquè té més de 10.000 habitants i una incidència acumulada de més de 250 casos per cada 100.000 habitants. A Arenys de Munt no s'aplica el toc de queda. 


WhatsApp Image 2020 12 06 at 20.55.31A banda del confinament nocturn,  trobades familiars podran ser amb màxim 10 de persones. És important seguir recomanacions com: utilitzar sempre la mascareta, rentar-se les mans amb regularitat i mantenir la distància de seguretat. També es redueix l’aforament al 70% a les cerimònies religioses i es tanca de l'oci nocturn i la recuperació de les limitacions d'aforament, del 50% als interiors de bars i restaurants i del 70% en teatres, cinemes i altres activitats culturals, comerços, gimnasos i competicions esportives.


A partir d'avui la màscara torna a ser obligatòria a l'exterior. Aquesta és la mesura que ha anunciat el president espanyol, Pedro Sánchez, després de la conferència amb els presidents autonòmics. La normativa tindrà excepcions i no serà obligatòria mentre fem esport o en un entorn natural obert i estem sols, amb la bombolla de convivència o a més d’un metre i mig d’altres persones.