El geriàtric municipal suspèn les visites i les sortides per 5 positius de covid

​El convent dels Caputxins també restarà tancat durant una setmana per un cas de covid entre els frares, que ja van suspendre la missa del Gall
|

La residència geriàtrica municipal ha detectat 5 casos positius de covid amb les proves PCR que es fan de manera seriada al personal. Per ara hi ha 5 treballadors positius de covid, tot i que s'esperen més resultats encara. Per sort ho són amb càrregues virals molt baixes i des de Salut Pública han dit que com que estan asimptomàtics poden seguir treballant extremant les precaucions. D'altra banda, hi ha un familiar d'una resident que després d'haver-la visitat també ha donat positiu. A la resident se li ha fet un TAR i ha sigut negatiu. Demà es faran proves a tots els residents. De moment per tot plegat i per precaució s'han suspès les visites i les sortides que hi havia programades.


WhatsApp Image 2021 12 25 at 2.15.40 PM

Els frares no oferiran menjador social durant aquesta setmana. 


El Convent dels Caputxins també restarà tancat durant una setmana i, per tant, no funcionarà el menjador social de cada dia. De fet, els frares ja van suspendre la missa del Gall d'abans-d'ahir per un cas de covid entre els frares. Segons ha pogut saber l'Agenda, un frare que havia anat a dir missa a Sant Iscle va tornar amb febre. Altres frares també han tingut símptomes.