Els veïns desallotjats del carrer de Bonaire tornen a casa

​Ahir es va certificar l'estabilitat de l'edifici, mentre que a casa del número 13 segueix desallotjada i el carrer tallat al trànsit de vehicles
|

Els veïns desallotjats del carrer de Bonaire, 7 van tornar ahir a la tarda a casa seva, d'on van haver de sortir fa una setmana. Ahir al matí es va certificar l'estabilitat de l'edifici i van obtenir la confirmació de l'arquitecte municipal i un pèrit. Estaven fora des de fa una setmana, quan va caure la casa del costat. Aquests dies han estat allotjats en hostals o cases de familiars i amics. La casa del número 13 segueix desallotjada i el carrer tallat al trànsit de vehicles.


Bonaire

Reunió dels tècnics amb els veïns. Foto: Ràdio Arenys


La casa número 9 del carrer Bonaire es va esfondrar a primera hora de la tarda del passat dimecres, 22 de desembre. Les obres de l'edifici del costat n'havien danyat l'estructura. De fet, la casa ja estava mig ensorrada per dins. Els serveis municipals i els arquitectes de l'obra van inspeccionar la caiguda de l'immoble. Es tractava d'una casa deshabitada, per tant, no s'ha hagut de lamentar cap dany personal. Tanmateix, es van desallotjar els veïns dels edificis del costat (del número 7 i 13) que des d'aleshores no podien tornar a casa.