​La nit de Naps i Cols manté la tradició tot i les restriccions

​S’han cancel·lat com el sopar i els diferents tallers i jocs florals que s'havien programat
|

Ja arriba la nit del 5 de gener, sinònim també de naps i cols a Arenys de Mar. De nou, les restriccions dictaminades fa unes setmanes afectarà les diferents activitats que tenien programades i planejades. No obstant això, aquesta tradició centenària no s’atura i se celebrarà la trobada de napaires i penjacols a la placeta durant la tarda vespre, moment per crear pancartes i cartes eròtiques a més de la germanor entre les diferents generacions. 


Napsicols


L’altre objectiu és el d'animar a la gent que surti a penjar naps i cols igual que l’any 2021. Així ho crida el cartell d’aquest any “al carrer per naps i cols entres i surts quan vols”, ja que després de la cavalcada de Reis, els carrers d’Arenys de Mar s’ompliran de naps, de cols i també de versos picants.


Això si, l’agenda estava marcada amb altres activitats que s’hi han cancel·lat com el sopar i els diferents tallers i jocs florals que havien pensat. Tanmateix, aquesta nit important per a Arenys de Mar i també a Arenys de Munt, es vol començar a pensar ja en el pròxim any. Així, es vol crear un arxiu de cartes i fotografies de naps i cols, ja que no hi ha gaires documents de memòria d’aquesta tradició tot pensant en un possible futura exposició l’any vinent.