​Sanció de deu partits per al jugador del Club d'Hoquei Arenys que en va agredir a un del Vilassar

Els fets van tenir lloc fa un mes ​i van comportar diferents comunicats posteriors condemnant la violència per part dels dos clubs
|

Més d’un mes després dels fets, el jugador Sergi Navarro del Club d'Hoquei Arenys de Mar Vialser coneix quina serà la sanció a complir. El Comitè de Competició i Disciplina de la Federació Catalana de Patinatge ha imposat una sanció de deu partits a complir a partir de la propera jornada, on l’equip arenyenc disputarà el seu partit corresponent a la jornada 12 a casa davant Club d'Hoquei Mataró. L’anterior no es va disputar davant Bigues i Riells per positius de covid.


Hoquei



L’agressió del jugador del Club d'Hoquei Arenys a Pau Vilaró, capità del Vilassar, va comportar diferents comunicats posteriors condemnant la violència i els fets, i els dos equips es trobaven a l’espera de quina era la sanció al jugador arenyenc, un jugador que no va ser suspès pel seu propi equip, però s’esperava una sanció dura per part del comitè. En un primer moment la sanció dictaminada va ser de tres partits en virtut del que s’estableix a l’article 31 del Reglament de Disciplina Esportiva “la temptativa d’agressió o dirigir-se violentament a qualsevol de les persones”. 


Posteriorment, després d’una reclamació de l’equip del Club Vilassar Hoquei, se sanciona amb deu partits al jugador Sergi Navarro, molt penedit per tots els fets que es van succeir i que han anat passant, considerant que hi havia un error en l’anterior nombre de partits. A més, el partit quedaria amb un resultat de 2 a 6 per l’equip visitant. L’equip arenyenc accepta la sanció, tanmateix no entén el fet de passar de tres a deu partits en la sanció final.