Annabel Moreno es tornarà a presentar com a candidata a l'alcaldia d'Arenys de Mar

|

L’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, ha anunciat que es tornarà a presentar com a candidata a l’alcaldia en la llista d’ERC. Aquesta serà la tercera vegada que Moreno és cap de cartell dels republicans arenyencs. Tot i que la seva llista no ha estat mai la més votada, va aconseguir l’alcaldia el 2016 gràcies a una moció de censura que va impulsar ERC amb CUP, PSC, CiU i ICV. En les darreres eleccions del 2019, la candidatura encapçalada per Moreno va ser la segona més votada amb 278 vots menys que la llista d’Estanis Fors (JxA). L’aliança d’ERC, CUP i AeC va nomenar-la alcaldessa.


Web annabel2   xs

Annabel Moreno. Foto: Xavi Salbanyà 


Amb l’anunci de Moreno es va clarificant el mapa d’alcaldables de cara a les eleccions municipals de l’any vinent. Estanis Fors (JxA) i Jordi Muñiz (PSC) han mostrat la seva disposició a tornar-se a presentar. Arenys en Comú (AeC) ha de nomenar candidat per rellevar a l’actual cap de llista Josep Antoni López que ja ha anunciat que plegarà quan acabi la legislatura. Mentrestant, la CUP ha de decidir si revalida la regidora Ona Curto com a candidata.

D'altra banda, el PP que actualment no té representació municipal, va anunciar fa uns mesos que l'exregidor Juanjo Almansa serà el cap de llista dels populars.